Volgers

zaterdag 14 april 2018

2 in 1

Vandaag weer een kerstkaartje. Deze kaart bestaat uit een voorkant die 2cm breder moet zijn dan de achterkant. Een tussenkaartje dat 3cm smaller moet zijn dan de voorkant. En een achterkant die 2 cm smaller moet zijn dan de voorkant.
Het breedste kaartje aan weerszijden op 1cm rillen, omvouwen dit zijn de plakrandjes waar de achterkant tegenaan wordt geplakt. De smalste kaart is de binnenkaart. In de voorste kaart een opening stansen waardoor je de middelste kaart krijgt te zien, de voorkant naar eigen inzicht versieren. In de middelste kaart bovenin een lintje bevestigen en op deze kaart komt ook het plaatje. Op het achterste kaartje de tekst zetten of iets anders net wat je leuk vindt. Nu de kaart in elkaar plakken n dan de middelste kaart erin laten zakken.
Ik gebruikte diverse mallen van AliExpress een plaatje van collage a la daantje (heeft heel veel plaatjes de moeite waard om eens te kijken.) De tekststempel is van Marianne en het kerstpapier komt uit een 30x30 blok van de Action. Ik maakte een standaardjes achter de kaart zodat deze blijft staan.


 

1 opmerking: